feest met verhalen

Babboes – alias Melanie Plag – is een expressieve verteller, die verhalen met humor tot leven brengt. Met stem en mimiek neemt Babboes je mee in de wereld van de verbeelding. Samen beleef je het verhaal.

Een vertelvoorstelling past bij allerlei gelegenheden:

•  als opening of afsluiting van een project
•  tijdens een studiedag, als moment van bezinning
•  bij een feestelijke gelegenheid

Voor wie?

Voor iedereen! Babboes kan boeiend vertellen aan peuters, bejaarden en alle leeftijden daar tussenin. Zelfs mensen die het Nederlands nog amper beheersten - volwassenen en kinderen - hebben al genoten van voorstellingen van Babboes!

Repertoire

Babboes vertelt het liefst "oude" verhalen, zoals sprookjes, mythen en legenden. Verhalen die generaties lang zijn doorgegeven en die hun waarde bewezen hebben. Verhalen die mensen raken en die iedereen - groot of klein -  intuïtief begrijpt. 

Verhalen op maat

Bij iedere gelegenheid, bij ieder seizoen is wel een passend verhaal te vinden. Griezelig, romantisch, ondeugend - hoe je maar wilt. Neem contact op om te overleggen over je wensen en voor een prijsindicatie.

melanie_midden_kopie.jpg

Ja, ik wil 6x per jaar een Vertelidee!

Babboes Het moest toch een keer gebeuren: ik heb eindelijk een bedrijfspagina gemaakt voor mijn verhalenvertellerij. Ga... https://t.co/JGWRdYX4cE
Babboes Mooi initiatief en (zo te zien) mooi boek. Sprookjes verzonnen door vluchtelingkinderen.... https://t.co/WZtb4PSEic