feest met verhalen

Kikkerprins klein

Sprookjes en volksverhalen voor alle leeftijden. Als de kleintjes genieten, genieten de volwassenen vanzelf mee. Ruime keus uit verhalen voor school, kinderopvang, festival of familie.

 

Onderstaande voorstellingen zijn een selectie. Babboes kent nog véél meer sprookjes en (dieren)verhalen, uit alle windstreken. In overleg kan er altijd een voorstelling samengesteld worden van de gewenste lengte en passend bij de samenstelling van het publiek.

Bel of mail voor meer informatie.

Anansi heeft honger! (4+)

Anansi is een spin met menselijke trekjes. Hij is liever lui dan moe, maar ook listig en vindingrijk – vooral als er iets te eten is!
Babboes voegde een paar verhalen over de Caribische spin samen tot een vrolijk programma van ca. 35 minuten. Een ingekorte versie van ca. 20 minuten is ook mogelijk.

Sneeuwwitje en de kikkerprins (5+)

Dacht je dat Roodkapje werd gered door de jager? Mis! En dat Sneeuwwitje werd vergiftigd door een appel? Ook mis!
Kom luisteren naar verhalenverteller Babboes en hoor hoe Sneeuwwitje het heft in eigen handen nam, wat er gebeurde met de prins die haar moest redden en hoe uiteindelijk toch iedereen lang en gelukkig leefde. Duur: ca. 45 minuten.

Kat en muis (3+)

Weet je waarom katten en muizen niet met elkaar spelen? Of waarom katjes zich wassen na het eten?
Variabel programma met korte verhaaltjes, liedjes en spelletjes over katten en muizen. Duur: 20-30 minuten, afhankelijk van groepssamenstelling.

 

Babboes Drukke kinderen zo vlak voor Sinterklaas? Van luisteren naar een verhaal worden ze heerlijk rustig. In de afgelopen… https://t.co/pu5CXL03rl
Babboes @meertens_knaw @NHNieuws Hier in Amersfoort ongeveer net zoveel kinderen aan de deur als andere jaren, ondanks de s… https://t.co/Ciub1L6TCN